Skip links

Ζώνες Tokaido

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των ζωνών Tokaido, όπου η παράδοση συναντά την απαράμιλλη ποιότητα και χειροτεχνία. Κάθε ζώνη Tokaido κατασκευάζεται με απόλυτη ακρίβεια και φροντίδα.

ΖΩΝΕΣ TOKAIDO

Η ουσία της αριστείας στις πολεμικές τέχνες

Για δεκαετίες, η Tokaido είναι το σύμβολο της αριστείας στις πολεμικές τέχνες, αξιόπιστη από πρωταθλητές και σεβαστή από ασκούμενους σε όλο τον κόσμο. Οι ζώνες μας δεν είναι απλά αξεσουάρ, αλλά μια μαρτυρία της αφοσίωσής, των δεξιοτήτων και της δέσμευσής σας στην τέχνη του καράτε.

Κάθε ζώνη Tokaido κατασκευάζεται με απόλυτη ακρίβεια και φροντίδα, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά για να εξασφαλίσει υπέρτερη αντοχή και άνεση

Είτε πρόκειται για τις εγκεκριμένες από την WKF ζώνες Kumite, απαραίτητες για τους αγώνες, είτε για την εξαιρετική Grand Master BLH, κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, κάθε ζώνη αντικατοπτρίζει την αδιάλειπτη δέσμευση της Tokaido στην ποιότητα.

ΖΩΝΕΣ TOKAIDO

Γιατί να επιλέξετε ζώνες Tokaido

- Tokaido Japan

❝ Οι ζώνες μας δεν είναι μαζικής παραγωγή, κατασκευάζονται προσεκτικά για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης στις πολεμικές τέχνες.❞

Επιλέγοντας μια ζώνη Tokaido σημαίνει ότι συντάσσεστε με μια κληρονομιά αριστείας.

Οι ζώνες μας δεν είναι μαζικής παραγωγής, κατασκευάζονται προσεκτικά για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης στις πολεμικές τέχνες. Οι ζώνες Tokaido φοριούνται από αληθινούς αθλητές καράτε που απαιτούν το καλύτερο και κατανοούν τη σημασία της ποιότητας και της παράδοσης.

TOKAIDO JAPAN

Αναβαθμίστε το ταξίδι σας στις Πολεμικές Τέχνες

SENDO HELLAS

Στη Sendo Hellas, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε οι επίσημοι συνεργάτες και διανομείς της Tokaido στην Ελλάδα.

Η αποστολή μας είναι να φέρουμε τις καλύτερες στολές και εξοπλισμό πολεμικών τεχνών στον ελληνικό αγορά, βοηθώντας τους ασκούμενους να επιτύχουν αριστεία στην προπόνηση και τους αγώνες τους.